Tänä aamuna kävin puntarilla ja tulos on 96.8, olin hivenen postiivisesti yllättynyt, koska arvelin sen olevan jo sadan tienoilla ja ylikin, mutta paljonhan tuokin on.

Ensisijainen tavoitteeni on laihduttaa painoon 79kg. Tähän painoon haluan päästä 27:ssä viikossa, sillä silloin startaamme ulkomaille lomailemaan muutamaksi viikoksi näillä näkymin. Aikaa on siis 27 viikko ja pudotettavaa 17.8kg, eli 650g/viikko. Ei pitäisi olla mahdotonta. Mutta vaikeaa se tulee olemaan, olen jo nyt varma siitä. Mutta nyt on semmonen olo, että on pakko onnistua!!!! Haluan olla uimapuvussa matkalla, sillä rantalomakohteeseen ollaan menossa, enkä halua istua varjossa joku kamala puolijoukkue-teltta päällä läskejä piilottamassa!

Keinoina on ruokailutottumusten muuttaminen ja kuntoilu. Kehtaanko edes sanoa, että meillä on kotona täydellinen kuntosali. On juoksumatto, kunto- ja spinningpyörä, punttipenkki, erilaisia puntteja ja jalka- sekä käsipainoja, jumppapalloa ym....Nämä kaikki ovat olleet vain miehen käytössä, minä olen käynyt siellä huoneessa vain pyyhkimässä pölyt  eli nyt ei ole ainakaan siitä kiinni, että ei ole aikaa lähteä salille yms. Kun sali on muutaman metrin päässä.

Ruokailuni on  aivan jostain sieltä mihin aurinko ei paista, päivisin töissä napostelen koko ajan suklaata tai keksejä, ruokatunnilla syön grilliltä hampurilaisen tai ranskalaiset ja sitten illalla kotona vielä toinen lämmin ruoka päälle jäätelöineen ja pannukakkuineen ym. Viikonloppuisin käymme aina ravintolassa syömässä ja mitäs muuta siellä vedetään (tai minä vedän, mies ottaa yleensä kanaa tai kalaa!!!) kuin kermapottuja aurajuustokastikkeella ja kunnon pihvillä. Nämä tulee muuttumaan NYT!

Lisäksi aion hemmotella itseäni hieronnoilla ym. jutuilla. Kun paino laskee 89kg, käyn ostamassa jotain uusia vaatteita ja kun pääsen painoon 84, otan hiustenpidennyksen tai oikeastaan tuuhennoksen.

Pyrin kirjoittamaan joka päivä tunnelmia projektin etenemisestä. Ja punnituspäivä on aina perjantai.

Näillä mennään eteenpäin. Kommentoikaa. Käyn kurkkimassa myös muiden kanssa-sisarien blogeja.